Enter ile ara ESC ile kapat

15. Avrupa Ağrı Federasyonu Kongresi (EFIC 2027) - Glasgow / İskoçya

21–23 Nisan 2027 | Glasgow / İskoçya

Etkinlik Detayı

Uluslararası Kongreler 21–23 Nisan 2027 101 görüntülenme
15. Avrupa Ağrı Federasyonu Kongresi (EFIC 2027) - Glasgow / İskoçya

15. Avrupa Ağrı Federasyonu Kongresi (EFIC 2027) Glasgow’da Düzenlenecek

Avrupa Ağrı Federasyonu (European Pain Federation – EFIC) tarafından düzenlenen 15. Avrupa Ağrı Kongresi (Pain in Europe XV), 21–23 Nisan 2027 tarihleri arasında İskoçya’nın Glasgow kentinde gerçekleştirilecektir.

“Building Bridges in Pain: Thriving Through Communication” (Ağrıda Köprüler Kurmak: İletişim Yoluyla Gelişmek) temasıyla düzenlenecek kongrede; ağrı bilimi, ağrı tedavisi ve klinik uygulamalardaki güncel gelişmeler multidisipliner bir yaklaşımla ele alınacaktır.

Kongre kapsamında, alanında uzman uluslararası konuşmacıların katılımıyla bilimsel oturumlar, konferanslar, paneller, çalıştaylar ve interaktif eğitim programları gerçekleştirilecektir. Etkinlik, ağrı alanında çalışan klinisyenler ve araştırmacılar için bilimsel gelişmeleri takip etme, deneyim paylaşma ve uluslararası iş birliklerini geliştirme fırsatı sunacaktır.

Kongre Tarihi: 21–23 Nisan 2027
Kongre Yeri: Glasgow, İskoçya
Erken Kayıt Son Tarihi: 14 Aralık 2026

Kongre programı, kayıt işlemleri ve ayrıntılı bilgi için resmi kongre web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kongre Web Sitesi: https://europeanpainfederation.eu/efic2027/

Türk Algoloji - Ağrı Derneği
Yönetim Kurulu