16.Ulusal Ağrı Kongresi

08.05.2020

Değerli Meslektaşlarımız,

Bildiğiniz gibi iki yılda bir gerçekleştirilen Ulusal Ağrı Kongremizin 16. sının Kasım 2020 de yapılması planlanmıştı. Ancak Covid-19 pandemisi nedeni ile diğer tüm kongreler gibi Ağrı Kongremizde ertelenmek zorunda kaldı. Derneğimiz yönetim kurulu durumun bilinmezliği ve belirsizlikler nedeniyle 16.Ulusal Ağrı kongresini 11-14 Kasım 2021 tarihinde Antalya Kemer’de Mirage Park kongre merkezinde düzenleme kararı aldı.

Algoloji biliminin ilgi alanına giren her konu üzerinde zengin ve doyurucu oturumlarla donatacağımız kongremizde pek çok teorik ve uygulamalı kurs ile katılımcılarımızı ilgili konulardaki otörlerle bir araya getirmeye çalışacağız.

Algoloji uzman ve asistanları, özellikle Algoloji yan dalı olan üç ana dalın uzman ve asistanları başta olmak üzere tüm hekimlerimizi davet ettiğimiz kongremizde bilimsel programın dışındaki saatler için de bizlere yakışır nitelikte ortamlar yaratmak amacındayız.

Tüm dünyada sosyal hayatın durduğu, bütün toplantı ve kongrelerin ertelenmek zorunda kaldığı bu tatsız günlerin bir an önce geride kalması umudu ile 11-14 Kasım 2021 tarihinde 16. Ulusal Ağrı kongresinde Antalya’da buluşmak üzere hepinize sağlıklı günler diliyoruz.

Prof. Dr. Mehmet Sacit Güleç
Türk Algoloji – Ağrı Derneği Yönetim Kurulu Adına

Kongre Sitesi : https://agrikongresi2021.com/

En Son Haberler

17.Ağrı Kongresi Gerçekleştirildi

17.Ulusal Ağrı Kongremizi, Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılında gerçekleştirmekten büyük mutluluk ve…
24.05.2023

2.Uluslararası Katılımlı Anestezi Sempozyumu Tamamlandı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından 2.si düzenlenen Uluslararası Katılımlı Anestezi Sempozyumu…
12.12.2022

2.Genç Algologlar Kongresi Başarı İle Tamamlandı

2.Genç Algologlar Kongresini 23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Marmara Üniversitesi…
11.10.2022

Kurslar ve Yeterlik Sınavı Ardından

Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Anatomi Anabilim Dalı’nın ev sahipliğinde, 27–28–29…
01.06.2022

Etkinlik Detayları

BAŞLANGIÇ TARİHİ
11.11.2021
BİTİŞ TARİHİ
14.11.2021
LOKASYON
Antalya, Kemer
SON BİLDİRİ GÖNDERİM
Türk Algoloji Ağrı Derneği  | 2022 © Tüm Hakları Saklıdır
by orucerem
enterusermagnifiercrossmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram